I.P.S Zhivago 2e in Subli Trofee

Afgelopen weekend werd op de terreinen van NHB Deurne een mooie Subtop wedstrijd georganiseerd. Theo nam deel in de Subli Trofee klasse ZZ-Zwaar met I.P.S Zhivago (v. Krack C).
De combinatie eindigde in de eerste kwalificatieproef als 2e met 71,14%. In de tweede proef op zaterdag (geen kwalificatie voor de Subli Trofee) werden ze eveneens 2e met 68,29%. Op zondag won Theo de tweede kwalificatieproef met 71,43%. In de afsluitende Kür op Muziek werd een derde plaats met 74,75% behaald. In het totaalklassement eindigden zij als 2e.

Theo:

“I.P.S Zhivago heeft super zijn best gedaan afgelopen weekend. Op zaterdag liep hij in de eerste proef heel fijn. De tweede proef begon met een beetje spanning omdat hij wat afgeleid was, maar ik kon hem goed bij de les krijgen de rest van de proef. In de eerste proef op zondag stond hij er echt super aan, we hadden heel veel goede dingen. In de Kür hadden we helaas een dure fout in een pirouette. Die hebben we op het eind wel opnieuw gedaan waardoor het gemiddelde wel opgehaald werd, maar uiteindelijk kost het natuurlijk wel veel punten. Zhivago heeft het weekend enorm veel geleerd en de eerste Kür uit zijn carriere gelopen dus het was zeker niet voor niets!”

 

Dit bericht is geplaatst in Evenementen, Nieuws, Paarden, Resultaten, Ruiters en getagd , . Bookmark de permalink. Reacties en trackbacks zijn beide momenteel gesloten.