Voormalig I.P.S Painted Black-dochter haalt beste score IBOP

De Painted Black dochter I.P.S Charisma, gefokt en in mede-eigendom van Fam Derks van ruitersportcentrum de drie linden liep naar een fantastsiche score van maar liefst 84,5 % tijdens de IBOP proef. Een opmerkelijk feit hierbij is dat zij zeer goed werd voorgesteld door onze medewerker Bas Verthriest, die nog nooit een IBOP heeft gereden! proficiat aan hem.

Zie persbericht hieronder van het KWPN:
Er waren drie dressuurpaarden scoorden boven de 80 punten, waarvan Charisma (Painted Black uit Tamaria L stb v.Contango, fokker J. Weijers uit Beuningen) de hoogste score kon laten noteren. De merrie van T.H.M. Derks uit Zeeland en K. Kelders uit Elshout liep afgelopen zomer in de kopgroep op de CK van Veghel en kreeg 84,5 punten. “Charisma kwam heel goed uit de verf! Het is een heel fijne merrie die goed kon stappen en uitzonderlijk makkelijk en heel lichtvoetig en met balans en souplesse kan draven. Ze werd ook heel goed voorgesteld, zonder druk, zoals je een jong paard graag gereden ziet worden. Ze toonde zich een heel veelzijdige merrie, met drie goede gangen waarbij ze ook nog eens fijn te bewerken is. Dat is echt wat je zien wilt in een dressuurpaard”, is Hoefs uitgesproken positief.
Wij zijn zeer tevreden met het feit dat de juryleden het weten te waarderen wanneer we de paarden op een natuurlijke manier
laten voorstellen.

stap: 8  draf: 8,5  galop: 8,5  souplesse: 8,5  houding  & balans: 8,5  rijdbaarheid & instelling: 9  aanleg als dressuurpaard: 8,5,  totaal score: 84,5

Hiermee werd zij dik ‘keur’!

Dit bericht is geplaatst in Aankondigingen, Evenementen, Nieuws, Paarden, Resultaten en getagd , . Bookmark de permalink. Reacties en trackbacks zijn beide momenteel gesloten.