2 nd Grandson of Poetin mare is born !

ELSHOUT – De bekende merrie Poetin (Sandro Hit x Brentano II) die ooit op 6-jarige leeftijd het WK jonge dressuurpaarden in Verden won heeft in haar eigen korte leven slechts 1 merrieveulen weten te krijgen.
Deze enige dochter van Poetin, de zwarte merrie A Special Poetin (v. Jazz) is reeds enkele jaren in het bezit van I.P.S Horse Group.  
Deze ochtend heeft zij het leven geschonken aan een zeer rassig, donkerbruin hengstveulen van de hengst Hesselhoij Donkey Boy (Era Dancing Hit x Milan) de sensatie van de Deense Hengstenkeuring. Deze hengst in eigendom van Kristin Andresen werd de onbetwiste Kampioen van het Verrichtingsonderzoek in 2015.
Het veulen vertoont veel bloed en heeft een modern aansprekend model en hoofd.

De eerste kleinzoon, I.P.S Hilton, (v. I.P.S Bon Bravour ) is inmiddels uitgegroeid tot een prachtige donkere koffievos hengst die het talent van de hengsten EN zijn grootmoeder Poetin lijkt te hebben meegekregen. Hoewel hij net 5 jaar is loopt hij al op het hoogst mogelijke niveau voor zijn leeftijd, zeer succesvol M1 met 3 winstpunten na 1 keer starten

De eerste kleindochter, I.P.S K-dance Poetin (v.Ferguson) is inmiddels uitgegroeid toteen langgelijnd moderne 2-jarige merrie met eveneens een prachtige voskleur.