Previous
Next

Quick Knot ®

I.P.S Horse Group eigenaar Erwin Samuels heeft in 2017 samen met Frank van Helvert HES-tec Innovative Equine Products opgestart. Dit bedrijf heeft inmiddels succesvol een aantal producten binnen de paardensport op de markt gebracht zoals

Quick Knot®

Een doordachte en GEPATENTEERDE hulpclip om paarden in te vlechten: Quick Knot ® .

Deze clip kent vele voordelen voor mens en paard:

  • Tijdwinst: het knotten ging nog nooit zo snel en gemakkelijk
  • Geschikt voor jong en oud, zowel ervaren als onervaren liefhebbers
  • Professioneel resultaat 
  • Geschikt voor alle takken van de paardensport
  • Voordeel op personeelskosten voor de commerciële stallen

Quick Knot® was WINNAAR Horses Product of the Year AWARD in 2017. Het product werd geprezen vanwege het hoge innovatieve karakter, zijn eenvoud en doelgerichtheid. Dit werd daarom dan ook groots opgepikt, gezien de verkopen in 26 landen wereldwijd. 

Quick Knot Probox®

De Quick Knot Probox® is een complete must-have box voor iedere professionele stal of organisatie. Ideaal om het tijdrovende klusje van het vlechten en knotten te versnellen. 

Of het nu gaat om wedstrijden, keuringen, presentaties of veilingen; met de goed gevulde Probox® heb je alles bij de hand. 

De Probox bevat 1.000 Quick Knot® manenclips in de kleuren zwart, bruin en wit (in M en XL-versie), een manenkam en elastiekjes in bijpassende kleuren.

Quick Lunge®

Eind 2018 heeft HES-Tec een nieuw product ontwikkeld vanuit de praktijk dat longeren een stuk eenvoudiger maakt; de Quick Lunge ®.

Dit geavanceerde- en gebruiksvriendelijke longeersysteem is geschikt voor het professioneel trainen van zowel onbeleerde paarden en pony’s als doorgetrainde paarden en pony’s. 

  • Eenvoudig en snel instellen van de hals- en hoofdhouding; door de bijzetkoorden aan de singel op iedere gewenste hoogte vast te zetten;
  • Makkelijk instellen van de juiste aanspannning c.q. halslengte: verschuif enkel het metalen verstelstuk en zet deze vast op het koord voor de gewenste lengte/aanspanning.

Beschikbaar in
–   Twee maten: paard & pony;
–   Twee varianten: koord en elastisch koord

Previous
Next