I.P.S Hengstenshow op 18 maart 2011: LIVE op UHorse-tv

Alle voorbereidingen worden of zijn inmiddels getroffen om de hengstenshow gehouden op vrijdagavond 18 maart, live uit te zenden. Het bedrijf UHorse-tv zorgt voor deze mogelijkheid welke tevens gratis is voor iedereen.

UHorse-tv
UHorse-tv verzorgt al veel hippische uitzendingen. Maar sinds kort zijn er een aantal vernieuwingen. Allereerst kunt u diverse talen kiezen, wat makkelijker is voor onze buitenlandse bezoekers. Het betaalsysteem is vereenvoudigd, u kunt nu uw betaling doen vanuit alle browsers zoals Firefox, Internet Explorer enz. Ook hebben wij een pagina Instructie, deze zal zsm aangevuld worden.
Hier kunt u kijken voor diverse instructies, als u bijvoorbeeld niet weet hoe u moet inloggen, dowloaden, betalen enz. Ook is er een pagina reviews: hier komen in de toekomst interviews, grappige filmpjes enz. deze clips zijn gratis te bekijken en zullen een hoop plezier geven.

Ook gaat Uhorse.tv binnenkort internationaal, binnen een paar maanden kunt u ook concoursen en clips bekijken, vanuit bijv. Spanje, België, Duitsland enz. Tevens zoeken wij nog franchisers Nationaal en Internationaal die Uhorse.tv gaan ondersteunen  en vertegenwoordigen interesse? (stuur email naar info@uhorse.tv) Tevens is er de mogelijkheid om te adverteren op onze site, interesse (info@uhorse.tv)
Wij hebben momenteel ca. 1.000.000 hits per maand dus Uhorse.tv gaat een succes worden, ook voor adverteerders met hun speciale doelgroep. Tevens danken wij alle kijkers en medewerkers voor het reeds in ons gestelde vertrouwen.

http://www.uhorse.tv/