Tom Franckx en I.P.S Dolcherie scoren weer goed tijdens Finale Pavo Cup 2013!!

ERMELO – Vandaag werden de combinaties wederom op de proef gesteld betreffende hun kwaliteiten en mate van africhting bij de 5-jarige dressuurpaarden.
Ondanks het vele werk dat de merrie I.P.S Dolcherie met Tom Franckx in de afgelopen 14 dagen heeft moeten verzetten bleef ze zich zeer goed presenteren.
Dit werd niet alleen door de juryleden goed gewaardeerd maar ook door mensen in het publiek. De juryleden beoordeelden het geheel met een mooie score van 84 punten. Daarnaast waren er ook mensen die Tom feliciteerde met het netjes rijden en voorstellen op een natuurlijke wijze.
Zie een van de reacties hiernaast: Goethals Tom, 18 augustus”:
“Geachte heer Rosie. Nog nooit heb ik een 5jarige zo ongedwongen door een proef zien lopen. Perfect a/d hulpen, stil i/d aanleuning, los door het lijf, goed over de grond en de gevraagde oefeningen perfect afgewerkt. Geen trek en sleurwerk. En al helemaal geen stress. Wat blijkbaar wel het handelsmerk van de Nederlandse stijl is!!!! Waar men de hals er bij het opzadelen vergeten opzetten is en het hoofd rechtstreeks op de schouder getrokken wordt.  Ondertussen hebben ze in Ermelo met tienen gegooid. Zodat het WK van Verden snel vergeten kan worden. Wel wil ik 1 ruiter complimenteren, die zowel in Verden als Ermelo er qua rijden ver bovenuit stak nl. Tom Franckx”.
BRON: horses.nl